Intra in cont  |  Creeaza cont   |  Solicita oferta personalizata
TravelMax - rezervari online
TravelMax - rezervari online 
Sejur in Algarve - 6 nopti cu avion de la 459 Eur - Program Social pentru toate varstele

Sejur in Algarve - 6 nopti cu avion de la 459 Eur - Program Social pentru toate varstele

     
Va oferim posibilitatea de a posta impresii despre hotelurile la care ati fost cazati si sa ajutati comunitatea Travelmax de a lua cele mai bune decizii.
Destinatii de vacanta
Curs valutar
valabil in data: 27-01-2015
  •    1 EURO = 4.4800 RON
  •    1 USD = 3.9888 RON
Destinatii Europene – Ghidul tau de Turism in Europa

Oferte in Insula Zakynthos, Grecia
Prezentarea statiunii Insula Zakynthos, Grecia

Alege o vacanta la Marea Ionica si relaxeaza-te la plaja in Insula Zakynthos Grecia. Rezerva acum cu Agentia Travelmax cele mai avantajoase oferte charter Zakynthos 2015.

Insula Zakynthos este situata in fata coastei de nord-est a Peloponezului, in Marea Ionica, fiind legata de Kyllini prin curse foarte dese de ferry boat. Zakynthos este a treia insula ca marime din Marea Ionica, fiind considerata o insula verde a poeziei, a dragostei si a cantecului. Clima din insula Zakynthos este una cu veri insorite si uscate cu ierni blande si ploioase, in perioada estivala temperaturile pot ajunge intre 22 si 32 grade Celsius. Insula Zakynthos se mandreste cu o indelungata traditie muzicala si prin frumusetile naturale. Coasta de est este marginita de coline stancoase, pe vile, gradini si livezi de mlastini. Insula este inconjurata de ape de culoarea turcoazului si smaraldului.

Insula Zakynthos este vestita pentru frumusetea plajelor sale largi si nisipoase si pentru broastele testoase Caretta - Caretta, o specie protejata de lege. Un alt obiectiv turistic din aceasta insula este vaporul Navagio care a naufragiat in anul 1983 deorece apa a impins aceasta epava spre tarm iar nisipul a acoperit-o pe jumatate. Plaja Navagio din Insula Zakynthos este una din cele mai celebre si fotografiate plaje din lumea intreaga fiind inclusa in topul primelor 10 locuri.


Poze din Insula Zakynthos, Grecia


Atractii turistice in Insula Zakynthos, Grecia


Caretta – Caretta din Insula Zakynthos,
Caretta – Caretta
O atractie deosebita a Insulei Zakynthos o reprezinta broscutele testoase Caretta – Caretta, o specie pe cale de dispariție, care vin sa isi depuna ouale in Golful Laganas. Cuiburile acestora sunt protejate, iar pe unele plaje exista anumite reguli.

Epava Contrabandistilor din Insula Zakynthos,
Epava Contrabandistilor
Epava Contrabandistilor se afla in golful Navagio si este una din cele mai populare atractii de pe insula Zakynthos. Plaja in care a esuat vasul este una deosebit de frumoasa, fiind situata intr-un peisaj spectaculos. Aceasta epava este una din cele mai fotogafiate si publicate imagini din Grecia.

Grotele albastre din Insula Zakynthos,
Grotele albastre
Grotele albastre sunt situate in partea de nord a insulei Zakynthos, in zona Capului Schinari. Aceste grote albastre reprezinta o formatiune geologica neobisnuita, care creeaza un minuat peisaj marin inconfundabil atat prin structura cat si prin forma stancilor. Cea mai renumita si frumoasa grota din insula Zakynthos este Grota Kianoun.

Muzeul Bizantin Zakynthos din Insula Zakynthos,
Muzeul Bizantin Zakynthos
Muzeul Bizantin din Zakynthos a fost deschis publicului in anul 1960. Acest muzeu a fost construit dupa cutremurul din anul 1953 si organizat dupa planurile academicianului Manolis Hadzakis. Muzeul se afla in Piata Solomon si adaposteste o gama larga si impresionanta de icoane, precum si numeroase picturi cu teme religioase care dateaza din perioada post - bizantina. De asemenea in acest frumos muzeu se alfa o macheta a orasului Zakynthos, asa cum arata la jumatatea secolului XX - lea, excutata de artistul Yanni Manesi in perioada 1972 - 1986.

Parcul Marin National din Insula Zakynthos,
Parcul Marin National
Parcul Marin National din Zakynthos este situat de-a lungul coastei de sud in dreptul insulei Strofades. Parcul ofera protectie speciilor rare de flora cat si de fauna, nu prin izolarea habitatului lor ci prin incorporarea parcului de zi cu zi a insulei, fiind o cale mult mai eficienta de protectie devenind astfel pastratori si aparatori ai ecosistemului.TravelMax - rezervari online
TravelMax - rezervari online
TravelMax - rezervari online
recuperare parola | cont nou