Intra in cont  |  Creeaza cont   |  Solicita oferta personalizata
TravelMax - rezervari online
TravelMax - rezervari online 
Rezerva un sejur la ski in Borovets - 7=6 platesti 6 nopti si stai 7

Rezerva un sejur la ski in Borovets - 7=6 platesti 6 nopti si stai 7

     
Va oferim posibilitatea de a posta impresii despre hotelurile la care ati fost cazati si sa ajutati comunitatea Travelmax de a lua cele mai bune decizii.
Destinatii de vacanta
Destinatii Europene – Ghidul tau de Turism in Europa

Oferte in Insula Lefkada, Grecia
Prezentarea statiunii Insula Lefkada, Grecia

Oferte Lefkada 2015 Grecia, alege un sejur charter Lefkafa 2015 si relaxeaza-te la plaja in Insula Lefkada cu agentia Travelmax, oferte avantajoase Grecia 2015 si hoteluri ieftine in Insula Lefkada.

Insula Lefkada, este a patra insula ca marime din Marea Ionica si este cunoscuta pentru peisajele si plajele sale superbe, considerate printre cele mai frumoase de la Marea Mediterana. Insula are un relief variat, de la lagune pana la munti care pot ajunge la 1200 m atitudine. Pe Insula Lefkada se pastreaza cu sfintenie traditiile si poti vedea des locuitori imbracati in costume traditionale specifice insulei. Principalele statiuni ale insulei Lefkada sunt: Lefkada, Nydri, Apollonion, Vasiliki, Ellomenos, Karya, Meganisi si Sfakiotes. Orice statiune ati alege veti gasi aici conditiile pentru petrecerea unei vacante perfecte in Grecia. Pe insula veti gasi multe restaurante si taverne autentice grecesti.

Insula Lefkada este o destinatie foarte buna pentru un sejur pe litoral pentru familiile cu copii sau pentru luna de miere. Pe insula Lefkada veti gasi oferte de cazare pentru toate bugetele si hoteluri cu facilitati si servicii foarte bune. Coasta de Est a Insulei Lefkada are plaje adapostite, cu pietricele si mare calma de un albastru foarte intens. Pe de alta parte, coasta de Vest a Insulei Lefkada ofera plaje cu ape cristaline si conditii foarte bune pentru practicarea sporturilor nautice. Cele mai cunoscute plaje pentru acest tip de activitate sunt plajele Vassiliki si Fryni-Agios Ioannis. Pe insula se poate ajunge cu masina, fiind singura insula conectata printr-un pod mobil cu continentul, sau cu avionul (Aeroportul Preveza se afla la 25 minute de mers cu masina) ori cu feribotul.


Poze din Insula Lefkada, Grecia


Atractii turistice in Insula Lefkada, Grecia


Biserica Christ Pantokrator din Lefkada din Insula Lefkada,
Biserica Christ Pantokrator din Lefkada
Biserica Christ Pantokrator a fost construita in anul 1864 de catre familia renumitului poet Aristotelis Valaoritis. In interiorul bisericii se afla picturi murale deosebite care poarta semanatura unor artisti greci renumiti. In templu se afla mormantul poetului national Valaoritis.

Cascada Dimossari din Nydri Lefkada din Insula Lefkada,
Cascada Dimossari din Nydri Lefkada
Cascada Dimossari se afla la marginea statiunea Nydri. Caracteristic acestei cascade sunt stancile de culoare alba.

Castelul Saint Mavra din Lefkada din Insula Lefkada,
Castelul Saint Mavra din Lefkada
Castelul Saint Mavra a fost construit in anul 1300 cu scopul de a proteja Insula Lefkada de atacurile piratilor. Constructia a fost folosita ca o fortareata pana in anul 1864.

Grota Papanikolis din Lefkada din Insula Lefkada,
Grota Papanikolis din Lefkada
Grota Papanikolis este situata langa statiunea Lefkada, dar este accesibila doar pe calea marii si de acceea trebuie sa mergeti cu barca din localitatea Nydri. Aceasta grota partial inundata este a doua pestera carstica ca marime din Grecia.

Insula Megasini din Insula Lefkada,
Insula Megasini
Meganisi este un ostrov verde, situat la doar 2 km de Insula Lefkada. Insula Meganisi are o vegetatie luxurianta caracterizata de prezenta padurilor de pini si maslini. Cea mai cunoscuta dintre numeroasele pesteri de pe ostrov este Pestera Papanikolis, de pe coasta de sud-vest a insulei, care are 30 m adancime. Folclorul local spune ca in aceasta pestera a fost ascuns submarinul Papanikolis pe timpul razboiului.

Laguna din Lefkada din Insula Lefkada,
Laguna din Lefkada
Laguna prezinta o importanta ecologica deosebita deorece aici isi au cuibul o multime de pasari rare printre care lebede, rate, gaste si pescarusi. In laguna se gaseste si \"ibari\", un tip de culura acvatica. Peisajul deosebit reprezinta un argument in plus pentru a vizita ceasta zona.

Muzeul Arheologic din Lefkada din Insula Lefkada,
Muzeul Arheologic din Lefkada
La Muzeul Arheologic de pe strada Faneromeni puteti admira o colectie bogata de statui, bijuterii, obiecte din ceramica si cupru descoperite pe insula Lefkada.

Muzeul ecleziastic al Manastirii Faneromeni din Fryni din Insula Lefkada,
Muzeul ecleziastic al Manastirii Faneromeni din Fryni
Manastirea Faneromeni se afla in statiunea Fryni, la 4 km de capitala Insulei Lefkada. Muzeul ecleziastic expune obiecte de arta si de cult stranse de la mai multe manastiri si temple de pe insula, datand din perioada ocupatiei turce (1479-1684). O mare parte din exponate sunt picturi din perioada post-bizantina ale artistilor Eptanezi si Lefkaditi.

Muzeul fonograf din Lefkada din Insula Lefkada,
Muzeul fonograf din Lefkada
Muzeul fonograf situat pe strada centrala din orasul vechi recreaza stilul de viata caracteristic insulei Lefkada. Colectia muzeului cuprinde numeroasa pantefoane si instrumente muzicale, precum si obiecte populare locale, broderii, bijuterii, obiecte decorative, monede, unelte si fotografii de arhiva.

Plaja Agios Ioannis din Frini din Insula Lefkada,
Plaja Agios Ioannis din Frini
Plaja Agios Ioannis se remarca prin apa cristalina, prezenta unor mori de vant si posibiliatatea practicarii windsurfului. Aceasta plaja se afla la o distanta de 2 km fata de capitala insulei Lefkada. Deoarece in zona sunt vanturi puternice locatia este considerata cea de-a doua locatie de windsurfing de pe insula insula, după Vassiliki.

Plaja Porto Katsiki din Lefkada din Insula Lefkada,
Plaja Porto Katsiki din Lefkada
Porto Katsiki este cea mai renumita plaja de pe Insula Lefkada si este considerata una dintre cele mai frumoase din Europa. Culoarea apei variaza in functie de starea vremii de la verde-bleu la bleu-ciel inters. Plaja se afla la 40 km de principalul oras, Lefkada, si la 9 km de statiunea Athani. Porto Katsiki va va impresiona cu nisipul alb, plaja ascunsa sub stancile abrupte si panorama capului Lefkas si a farului.TravelMax - rezervari online
TravelMax - rezervari online
TravelMax - rezervari online
recuperare parola | cont nou