Intra in cont  |  Creeaza cont   |  Solicita oferta personalizata
TravelMax - rezervari online
TravelMax - rezervari online 
-30% Early Booking - Profita acum si rezerva o vacanta la ski in Bansko

-30% Early Booking - Profita acum si rezerva o vacanta la ski in Bansko

     
Va oferim posibilitatea de a posta impresii despre hotelurile la care ati fost cazati si sa ajutati comunitatea Travelmax de a lua cele mai bune decizii.
Destinatii de vacanta
Curs valutar
valabil in data: 24-01-2015
  •    1 EURO = 4.5005 RON
  •    1 USD = 3.8721 RON
Destinatii Europene – Ghidul tau de Turism in Europa

Oferte in Insula Kos, Grecia
Prezentarea statiunii Insula Kos, Grecia

Oferte Insula Kos Grecia, alege o vacanta charter Kos 2015 si relaxeaza-te la plaja in Insula Kos Grecia. Cu Agentia Travelmax beneficiezi de super oferte de vacanta Grecia si hoteluri Insula Kos.

Insula Kos face parte din grupul Insulelor Dodecanese din Marea Egee, dezvoltandu-se aproape exclusiv ca destinatie turistica, in special pentru vacantele de familie. Dincolo de plajele frumoase, Kos abunda de ruine arheologice si este usor accesibila din Rhodos sau Bodrum (Turcia) cu ferry-boat-ul. Capitala insulei este Kos Town, orasul fiind o combinatie unica intre ahitectura traditionala, medievala si moderna. Chiar daca a fost distrus de cutremure, a fost reconstruit, devenind astfel un oras plin de viata.

Printre atractiile principale ale insulei se afla si Castelul Cavalerilor din Saint Jones, care face legatura cu piata Hipocrate cu ajutorul unui pod. In Piata Libertatii puteti vizita Muzeul Arheologic iar in partea de sud se pot vedea ruinele Templului lui Dionysus si Piata Antica. La o distanta de 4 km sud-vest de oras puteti vizita situl arheologic Asklipieio. De asemenea, in Kos Town puteti gasi statia centrala de autobuze, precum si foarte multe statii de taxiuri. Viata de oras este foarte bine organizata - multe oferte de cazare, restaurante si locuri pentru distractie. Astfel, un sejur in Kos Town va fi cu siguranta de neuitat!


Poze din Insula Kos, Grecia


Atractii turistice in Insula Kos, Grecia


Lido Waterpark din Insula Kos,
Lido Waterpark
Lido Waterpark este unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Grecia. A fost construit in 2005 si se intinde pe o suprafata de 75 m2. Acest parc acvatic are foarte multe atractii, in special tobogane care pot fi folosite de persoane avand varste de la 5 ani pana la 55 ani. Pentru a savura bauturi racoritoare exista un bar tropical si un bar special pentru copii. Exista de asemenea si un snack bar si un restaurant cu preparate mereu proaspete.

Muzeul de Arheologie din Kos din Insula Kos,
Muzeul de Arheologie din Kos
Muzeul de Arheologie este gazduit intr-o frumoasa cladire cu 2 etaje, fiind construit de catre italieni in anul 1930. Muzeul ofera o impresionanta expozitie de piese si obiecte arheologice din epoca de bronz, din perioada elena sau din cea romana, rezultate in urma numeroaselor excavari. Dintre descoperirile arheologice de pe insula se afla si statuia lui Hipocrat (460 - 370 i.e.n.).

Neratzia Castle si Arborele lui Hipocrate din Insula Kos,
Neratzia Castle si Arborele lui Hipocrate
Castelul Neratzia este localizat la intrarea portului Kos, care comunica printr-un pod care poate fi vazut si astazi. Castelul este format din doua curti de aparare, separate de un sant cu apa peste care se gaseste un pod mobil. Langa castel se afla faimosul Arbore al lui Hipocrate, care are un diametru de 12 m si este cosiderat ca fiind cel mai mare din Europa. Potrivit legendei locale, copacul a fost plantat chiar de catre Hipocrate, cu 2400 de ani in urma.

Situl Arheologic Asklepieion din Insula Kos,
Situl Arheologic Asklepieion
Situl Arheologic Asklepieion este situat la 4 km sud-vest de Kos Town, fiind cel mai important sit arheologic de pe insula, primul asezamant medical din lume. Sanctuarul lui Asklepieion (zeul medicinei la greci) a fost o renumita scoala de medicina, fondata la inceputul secolului al III-lea i.e.n. Timp de aproximativ 100 de ani dupa moartea lui Hipocrate, Asklepieionul a fost un loc de vindecare, in care medicii si zeii erau ascultati in aceeasi masura.TravelMax - rezervari online
TravelMax - rezervari online
TravelMax - rezervari online
recuperare parola | cont nou