Intra in cont  |  Creeaza cont   |  Solicita oferta personalizata
TravelMax - rezervari online
TravelMax - rezervari online 
Vacanta in Tenerife - Insula Primaverii Eterne, pachet 7 nopti cu zbor direct TAROM

Vacanta in Tenerife - Insula Primaverii Eterne, pachet 7 nopti cu zbor direct TAROM

     
Va oferim posibilitatea de a posta impresii despre hotelurile la care ati fost cazati si sa ajutati comunitatea Travelmax de a lua cele mai bune decizii.
Destinatii de vacanta
Curs valutar
valabil in data: 31-01-2015
  •    1 EURO = 4.4451 RON
  •    1 USD = 3.9335 RON
Destinatii Europene – Ghidul tau de Turism in Europa
Ultimele hoteluri vizitatePrezentarea statiunii Balchik, Bulgaria

Oferte Balchik 2015, alege o vacanta pe litoral in Bulgaria si petrece un sejur la Balchik, cazare si hoteluri Balchik la cele mai bune preturi, super oferte litoral Bulgaria 2015 prin Travelmax.

Balchik este una din cele mai pitoresti statiuni din Bulgaria. Balchik este asezat sub forma de terase, este imprejmuit de coline albe si nu intamplator este vestit cu numele sau romantic - Orasul alb. Cand a vazut privelistea exceptionala asupra Marii Negre din Balchik, Ovidiu a exclamat: O! Oras de piatra alba, te salut pentru frumusetea inimitabila! Colonistii milanezi credeau ca in aceste locuri, din spuma si valurile marii s-a nascut zeita frumusetii - Afrodita. Trebuie stiut ca intre anii 1913 si 1940 toata aceasta zona a apartinut Romaniei.

Oferte Balchik pe litoral Bulgaria - Petreceti un sejur in Balchik intr-un cadru natural deosebit si alegeti oferte cazare Balchik la preturi speciale. Rezervati acum o vacanta in Balchik Bulgaria. Hoteluri din Balchik: Hotel Mistral, Hotel Regina Maria Balchik, Hotel Lotos, Hotel Helios sunt cateva dintre recomandari agentiei Travelmax.

Cel mai important obiectiv turistic din Balchik Bulgaria, cu conotatii istorice si culturale mai recente este Castelul Reginei Maria a Romaniei. Construit ca resedinta de vara, acesta este renumit mai ales datorita gradinii impresionante de 35 de hectare - a doua de gen, ca frumusete si numar de specii de plante din Europa: peste 3000. Parcul a fost realizat dupa modelul faimosului labirint cretan. De altfel, fiecare piatra ce a fost folosita la construirea Bisericii a fost adusa din Creta. Castelul afladu-se pe un deal, gradinile din jurul lui coboara catre mare in sase terase (trepte), se presupune ca fiecare a fost gandita pentru copiii reginei. Turistii si cunoscatorii de istorie sau cultura viziteaza la Balchik, complexul arhitectural Castelul Reginei Maria cat si Gradina Botanica.


Poze din Balchik, Bulgaria


Atractii turistice in Balchik, Bulgaria


Cap Kaliakra din Balchik,
Cap Kaliakra
Kaliakra este un promotoriu aflat aprope de orasul statiune Balchik Bulgaria. Promotoriul Kaliakra sau Capul Kaliakra se intinde pe o lungime de 2 km in Marea Neagra si are in jur de 60 de metri inaltime. Inaccesibilitatea locului a facut inca din antichitate din Kaliakra o mare fortareata, fiind a doua cetate importanta dupa Tomis. La Kaliakra se afla un mic muzeu in care pot fi vazute piese arheologice. De asemenea, pre promotoriu se afla si ruinele vechii cetati.

Delfinariul din Varna din Balchik,
Delfinariul din Varna
Delfinariul din Varna este una dintre cele mai populare atractii turistice de pe litoralul bulgaresc. Spectacolul reprezinta mai mult de 45 de minute de divertisment si surprize din lumea delfinilor, cu acrobatii, jonglerii, dansuri si jocuri interactive cu publicul. Sala este impresionanta, avand o capacitate de 1100 de locuri. Cu siguranta va fi cea mai emotionanta traire din timpul vacantei de vara.

Gradina Botanica din Balchik din Balchik,
Gradina Botanica din Balchik
Gradina Botanica din Balchik este un obiectiv important pe care turistii au placerea de a-l vizita in Bulgaria pe litoral. Gradina Botnica din Balchik este un paradis al florilor ce contine aproximativ 3.000 de specii de plante dar si o colectie deosebit de frumoasa si impresionanta de cactusi. O zona speciala a parcului este Gradina lui Allah cu o cascada spectaculoasa cu un rau care se revarsa in Marea Neagra de la noua metrii inaltime.

Palatul Balchik din Balchik,
Palatul Balchik
Palatul Balchik din Bulgaria a fost construit intre anii 1924 - 1931 de Regina Maria, perioada in care regiunea apartinea Romaniei. Ulterior Palatul a fost intregrat cu Gradina Botanica din statiunea Balchik pentru a creea una din cele mai frumoase destinatii turistice de pe coasta bulgara a Marii Negre. Acest complex a fost construit de-a lungul a trei terase si combina elemente ale stilului mediteraneean cu cel al caselor bulgaresti. Este foarte aprope de mare, fiind despartit doar de faleza.TravelMax - rezervari online
TravelMax - rezervari online
TravelMax - rezervari online
recuperare parola | cont nou